ScoDoo kermis & Vlooienmarkt

Zondag 1 oktober 2023

ScoDoo kermis
en
Vlooienmarkt

Zondag 1 oktober 2023 kan je weer genieten van echte scouting attracties en snuffelen tussen de mooiste 2e hands spullen, tijdens onze jaarlijkse ScoDoo kermis en vlooienmarkt!

Ben jij tussen de 5 en 12 jaar en wil jij een kijkje nemen bij de Scouting? Of ben jij op zoek naar dat ene item dat je al jaren zoekt? Noteer dan 1 oktober 2023 alvast in je agenda. Meer informatie vind je hieronder!

ScoDoo Kermis

Speciaal voor kinderen van 5 t/m 12 jaar, de ScoDoo kermis!
Een kermis met echte scouting attracties. Van een menselijke grijpmachine met de mooiste prijzen tot aan heerlijk snoepen bij de suikerspinkraam. Je vindt het allemaal op de ScoDoo kermis.?

Zondag 1 oktober 2023 van 12.00 tot 16.00uur ben JIJ van harte welkom aan de Urkhovenseweg 27 te Eindhoven.

Snuffelen op de ScoDoo Vlooienmarkt!

Zondag 1 oktober 2023 ben JIJ van harte welkom om te komen snuffelen tijdens onze jaarlijkse vlooienmarkt aan de Urkhovenseweg 27 te Eindhoven!

Om 11.00uur gaan de poorten open en kan het snuffelen beginnen!
Van audiovisuele apparatuur tot aan kinderspeelgoed je vindt het op onze vlooienmarkt en dat allemaal voor een zeer leuk prijsje!

Even uitrusten tijdens je snuffeltocht onder het genot van een lekker drankje en hapje? Dat kan, op ons gezellige terras.

De vlooienmarkt is geopend tot en met 16.00uur!

Sponsoren gezocht!

Om de ScoDoo kermis en de vlooienmarkt tot een groot succes te maken zijn wij op zoek naar sponsoren. Wil jij ons sponsoren? Stuur dan een mail naar info@doornakkers.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden.