Rowans 15 t/m 18 jaar

Je eigen wild waterbaan of hottub bouwen of een avondje chillen bij het kampvuur. Als Rowan maak je dit allemaal mee!

De coolste boys zijn de Rowans, dat zijn onze jongens van 15 t/m 18 jaar. Zij komen iedere zaterdagmiddag van 13.30uur tot 17.00uur bij elkaar en zijn te herkennen aan hun bordeaux rode blouse.

Als Rowan bedenk jezelf of samen met iemand anders wat er op een zaterdagmiddag gaat gebeuren. Onder begeleiding van de staf leer je op deze manier hoe het is om een programma te bedenken, maken en uit te voeren. Met een hoop creativiteit is er ieder seizoen weer een mooie programmaplanning.

Naast het zelf bedenken van de programma’s, regelen deze heren ook dat ze een aantal keren per seizoen op weekend gaan. Hetzij in onze eigen blokhut of op een andere locatie in een blokhut of tent. Ook gaan de Rowans aan het einde van het scouting seizoen op zomerkamp. Door middel van financiële acties door het jaar heen verdienen zij een extra zakcentje om zo iets verder weg op kamp te kunnen gaan.

De contributie voor de Rowans voor het seizoen 2020-2021 bedraagt:
€273,00, dit is een All-in prijs! Dus geen verborgen kosten of extra bijdragen voor weekenden of kampen.
Betaal je de contributie in 1x dan ontvang je een korting van € 5,00!

Lijkt het je tof? Kom dan gerust 3x gratis meedraaien in de  middag met deze boys en ervaar zelf dat zij je nieuwste vrienden voor het leven zijn!