Bevers 5 t/m 7 jaar

Hou jij van een speurtocht, kliederen met verf of samen in het bos spelen?

Dan zijn de Bevers echt iets voor jou!

De Bevers zijn jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar oud, spelen iedere zaterdagochtend van 10.30uur tot 12.30uur en zijn te herkennen aan hun rode blouse.

Bij de Bevers staat het dorp Hotsjietonia centraal! Hier maken ze allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Ze knutselen met Fleur en Keet Kleur, doen bos spelletjes met Bas Bos en Rebbel, leren de wereld kennen met Sterre en Steven Stroom, gaan koken met Rozemarijn en komen tot rust bij Noa. Ook Professor Plof, Stuiter en Stanley Stekker mogen niet ontbreken in het grote bever dorp.

Naast alle leuke en gezellige zaterdagochtenden met de bovenstaande bewoners van het dorp Hotsjietonia, gaan de Bevers ieder jaar 2 keer op weekend. Dan blijven ze een nachtje slapen op onze eigen blokhut en doen ze allemaal leuke spelletjes. Aan het einde van het scouting seizoen gaan ze gezellig op zomerkamp. Dan blijven de Bevers 2 nachtjes slapen op een andere blokhut in de omgeving van Eindhoven en beleven ze heel veel gave avonturen.

De contributie voor de Bevers voor het seizoen 2022-2023 bedraagt:
€144,00, dit is een All-in prijs! Dus g
een verborgen kosten of extra bijdragen voor weekenden of kampen.
Betaal je de contributie in 1x dan ontvang je een korting van € 5,00!


Lijkt het jou leuk om samen met andere bevers te spelen in het dorp van Hotsjietonia? Kom dan 3x gratis met ons in de ochtend meekijken!